Onze Tijdregistratie systemen en oplossingen.

KLIK HIER voor onze tijdregistratie software en hardware, prikklokken, tijdmachines, voor de KMO, Ondernemingen, Instellingen, administraties enz.

Meer over onze Handheld en PDA ?

KLIK HIER : om meer te weten over onze gamma Handheld rugged, barcode draagbare scanner, data collectie terminals, mobile computer, PDA, Track&Trace toestellen

Met ons contact opnemen?

Heeft u meer informatie nodig over onze oplossingen en diensten? ... NEEM gerust CONTACT met onze diensten en/of stuur ons dan een e-mail.

De klanten die ons hebben vertrouwd

voor de tijdregistratie, en rugged tabletten en laptops (schokbestendige), prikklokken, Human Resources beheer en software, roosters organisatie, planners, prikklok en stempelklok, op smartphone en tablet beschikbaar, nachtwacht beheer, toegangscontrole, tourniquets (driehekken), personeelsbeheer.

Digitale informatieplatform, tijdregistratie, toegangscontrole.

Digitale informatieplatform, tijdregistratie, toegangscontrole.

Horomeca Solutions biedt U tijdregistratie, toegangscontrole, trace & track, handheld rugged, barcode scanner oplossingen en toestellen.

Wij brengen de meeste flexibel tijdregistratie

solution de télétravail, pointage sur PC

telewerk, pointage op PC

software voor een beter “telewerk” even als mobiele toestellen op de markt, bar-code scanners, tijdregistratie met of zonder prikklok, met beheer op smartphones, of op “PC” en ons virtuele tijd management en registratie oplossing, even als op tablet, een compleet oplossing met ploegplanners, togegangscontrole, met tourniquets (driehek) ook, en met optie ronde controle en “trace & trak” oplossingen … 

 Tijdregistratie mobile applicatie

SYQR app

Nieuw :

In het tijdperk van de nieuwe technologieën, het dagelijks en permanent gebruik van mobiele telefoons, “smarts” (smartphones) en/of tablets, onze nieuwe voorstel, “app”, voldoet aan de huidige eisen, een ‘app’ beheer geolocatie met gepersonaliseerde direct toegang tot de functies ook dankzij de moderne bar code technologie, de “QR” codes oen de oplossing => « app SYQRTime ».