Hier vindt U de laatste ontwikkelingen of suggesties over onze tijdregistratiesystemen, oplossingen, prikklokken, tikklokken even als schokbestendige tabletten en laptops :

Op zoek naar een nieuwe tijdregistratiesystemen, prikklokken, tijdmachines en schokbestendige tabletten, H.R. software, toegangscontrol systeem, biometrische prikklok, pointages, planners, job-costing? Zoek niet verder.

Tijdregistratie en tijdregistratiesystemen, tijdbeheer, kan u veel geld helpen sparen. 

Kleine of grote ondernemingen moeten de tijden beheren. Het beheer van tijd is geen disciplinaire maatregel maar een « plus » voor de werkorganisatie van werknemers … ze kunnen profiteren van de flexibiliteit van werk en planningen.

Tijdregistratie, tijdsbeheer, tijdmanagement

Tijdregistratie, tijdsbeheer, tijdmanagement

… een compleet en gebruiksvriendelijke oplossing …

Al onze tijdsregistratie en aanwezigheidsbeheeroplossingen met of zonder toegangscontrole, zijn beschikbaar en bruikbaar ongeacht de complexiteit van uw organisatie: van het beheer van meerdere of een site, terwijl u een tiental tot enkele duizenden ondersteunt van de werknemers.. …

Planners, roosters, tijdregistratie plannen

Planners, roosters, tijdregistratie plannen

Onze « prikklokken » en tijdregistratie oplossingen, klokken en planning maken een zeer eenvoudig beheer van de aanwezigheid van werknemers mogelijk, berekenen het aantal gewerkte uren, de « pauzes » en maaltijdtijdsprijzen, en zelfs de verschillen tussen gedefinieerde tijden en daadwerkelijk geleverde

Werknemers fiches, roosters planners per personeelsleden

Werknemers fiches, roosters planners per personeelsleden

Online en real-time datacollectie oplossingen die onmiddellijke en effectieve toegang bieden tot aanwezigheids- en toegangsinformatie in de hele organisatie, waardoor de prestaties en productiviteit van uw organisatie verbeterd worden.

We bieden ook een communicatie « interface » om de gegevens in de gewenste vorm naar andere personeels of andere beheeroplossingen te sturen.

Vragen voor meer info ? hier klikken

*****

Tijdregistratie, tijdregistratiesystemen, of tijdbeheer, die voldoen aan de gezondheidsnormen en besmetting voorkomen!

We innoveren om aan onze klanten oplossingen te bieden die voldoen aan de eisen van onze « corona » (covid19) tijden.

pointeuse à reconnaissance faciale et de la paume

tijdregistratie met gezicht herkenning en handpalm

We bieden tijdregistratieoplossingen aan die volledig veilig zijn en essentiële gezondheidsgaranties offreren.  Dit is de reden waarom we geleidelijk gaan van « prikklokken » met contact, vingerafdruk opname, naar registratie met « zonder » fysiek contact met de prikklok, om ervoor te zorgen dat het personeel veilig hun tijden kunnen registreren.

Bedrijven willen vandaag een tijdregistratie oplossing die essentiële hygiënische omstandigheden garandeert.

Dit is wat onze gezichtsherkenning, gezichtslezen en palmleesoplossingen bieden. We gaan nog verder met het aanbod van gezichtsherkenning, zelfs het dragen van een sanitair masker.

pointeuse à reconnaissance faciale avec lecture de la paume de la main

pointeuse faciale avec lecture de la paume

Al deze tijdregistratie prikklokken zijn compatibel met onze tijdbeheer, tijdmanagement, oplossingen, en onze tijdregistratie management software.  Deze terminals, tijdmachines, prikklokken, kunnen ook  toegangsbeheer en controle combineren met de mogelijkheid om temperatuur op afstand te nemen.

vraag voor meer inlichtingen en consulteer onze brochure hier

De tijdregistratie en tijdregistratiesystemen verbeteren elke dag.  De oplossingen zijn nu ook in « cloud » maar nu ook « Web Based » !

« Web Based » meent dat de oplossing op de servers van de klanten geïnstalleerd is maar dat de werknemers op verschillende plekken kunnen hun tijd registreren maar wel op één oplossing, data bestand…

Een pagina met introductie tot de tijdregistratie software en met statistieken en samenvatting van de situaties

logiciel de pointage introduction

Werknemers fiches, compleet voor een geplande tijdregistratie

Een complete zicht op de stempels en transacties, « pointages »

De mogelijkheid om waarschuwingen en fouten melding te automatiseren 

samen met een toegangscontrole module ook

Kort gezegd een compleet en gebruiksvriendelijk tijdregistratie oplossing, tijdregistratie systeem

Meer weten over deze oplossing of een andere? hier klikken

Onze prikklokken, of tikklokken, werknemers’ tijdregistratie, nuttig en rendabel gereedschap

Alle ondernemingen, organisatie, verenigingen moeten de werktijden van hun werknemers berekenen en controleren.  Men spreekt niet hier over « politie » spelen maar wel over iedereen op gelijk niveau te behandelen en de flexibiliteit aan uw werknemers aan te bieden. Het is geen disciplinaire maatregelen maar een « plus » in de werkorganisatie … de werknemers kunnen hun tijden beter beheren.

prikklok, tikklok, tijdmachine

prikklok, tikklok, tijdmachine

… dit is een eenvoudige en simple oplossing, maar wel efficient …

Deze kleine machines vindt hun plaats in onze gamma van tijdregistratie en toegangscontrole producten.  Wij hebben de oplossing voor u, ongeacht hoe complex uw organisatie is.

prikklok, tikklok die de tijden optelt

prikklok, tikklok die de tijden optelt

Onze « tijdmachine » (prikklokken) zijn ook tijdbeheer oplossingen, klokken en planning. Ze maken een zeer eenvoudig beheer van de aanwezigheid van werknemers mogelijk,

stempelklokken om een uur op een document af te drukken

stempelklokken om een tijd op een document af te drukken

Prikklokken met karton kaarten blijven een basis machine voor de tijdmanagement. Het is gemakkelijk te gebruiken. De prikklokken en « stempelklokken » zijn zeer eenvoudig te installeren. Dit is geen oplossing die moet worden onderschat wanneer wordt nagedacht over het kopen van een tijdregistratiesysteem.

Wij bieden verschillende soorten « prikklokken » en elk type machine biedt zijn voordelen.

Welke machine past beter aan uw behoeftes ? klik hier

A new time machine, new clock for a better time management solution, yet with the same functions 

This timeclock, time machine, time recorder is easy to use and offers all wat a human ressources managers dreams off in terms of planning and work-time management, schedules, absences etc …

Time clock with fingerprints recognition

Time clock with fingerprints recognition

This time-data collection terminal helps you with a super user friendly management with function buttons and keyboard for an interactive solution as well as a possibility to manage the access control for this device is also equipped with a relai to open doors.

It is installed and works with our software solution that is supplied in different version, one simple and efficient and another with more possibilities and options for bigger SMEs.

These « software » solutions helps out for a much more accurate management of « entrees » and « leaves », « in » and « out », or with late entrees, faulty clocking, lunch breaks, depart for training and motivate absences, holidays and days off, as well as counters to calculate the time people can recuperate etc.

time manageent solution

time manageent solution

Meer weten ? klik maar hier op 

Een nieuwe ‘prikklok’, ‘badgelezer’ die onze gamma completer maakt met ‘gezicht herkenning’ technologie en gezichtsbiometrie

Deze technologie is niet « nieuw » maar verbetert van dag tot dag om bedrijven, organisaties, verenigingen, een nauwkeurigere methode aan te bieden om de uren die door werknemers worden gepresteerd te berekenen.

Het is een zeer nuttig instrument om de flexibiliteit van het werk en de verbetering van de organisatie van het werk van werknemers te bieden… Ze kunnen profiteren van flexibele uren voor een betere mobiliteit.
pointer, badger, gezichtsherkenning.

data collectie terminal met gezichtherkenning technologie

gezichtherkenning technologie

… hier is een eenvoudige maar effectieve oplossing …

Deze terminals maken deel uit van ons volledige gamma van tijdregistratie en time management oplossingen met of zonder toegangscontrole.  Wij hebben de oplossing die u nodig hebt, ongeacht de complexiteit van uw organisatie.  Wij kunnen u helpen bij het beheren van meerdere sites of een, en beheren van « een » werknemer tot tientallen of enkele duizenden werknemers. …

gezichtherkenning prikklokken

gezichtherkenning prikklokken

Onze ‘prikklokken’ of ‘tikklokken’ zijn ook time management oplossingen, stempels en roosters.  Ze maken een zeer eenvoudig beheer van de aanwezigheid van werknemers mogelijk, om het aantal uren te berekenen, de « pauzes » en zelfs de maaltijdpauzes te controleren.

Wij bieden verschillende soorten ‘tijdregistratie systemen’ en elk type machine en software biedt voordelen.  Wij kunnen u helpen en begeleiden bij het vergelijken van verschillende oplossingen en apparaten.

Kijk welke machine geschikt is voor u en vraag om een aanbod, documentatie, met de link hier

KMO zijn op zoek naar eenvoudige tijdregistratie systemen, wij hebben het ! 

Deze prikklok, Tijdmachine, met « touchscreen » en ultieme gebruiksvriendelijkheid, is gemakkelijk te installeren en maakt gewoon mogelijk voor de verantwoordelijke niet alleen gemakkelijk de gegevens en data van de medewerkers te beheren, maar ook de afdelingen, roosters, vakanties, …

Biometrische prikklok met touchscreen voor KMO

Touchscreen prikklok met vingerafdruk

Dankzij deze tijdregistratie prikklok, kunnen de HR managers, personeelsbeheerders, KMO zaakvoerders, de roosters van hun medewerkers gemakkelijk beheren, evenals de aanwezigheden en tijden, stempels, controleren, dit op afstand, dankzij de « embedded » software en communicatie via « Internet ».

Tijdregistratie voor KMO (40 pers)

Tijdregistratie voor KMO (40 pers)

BioTime Web is de eenvoudigste en meest innovatieve ‘Plug & Play’ oplossing voor de tijdregistratie van uw medewerkers.

Het systeem is gebaseerd op de polyvalent Biopad, de data collection terminal op Android. Met een 7 « touchscreen display en verkrijgbaar als RFID of biometrische versie, integreert Biopad een tijdbeheer, tijdregistratie, applicatie voor het configureren van uw werknemers en hun werktijden.

Om het geheel te voltooien, wordt de Biopad geleverd met een embedded Webserver, een online time management applicatie die in staat is om alle data van de terminal in realtime te controleren via een webbrowser. Bekijk en beheer je werknemersplanners overal, zonder dat je een software nodig hebt.

Vandaag, flexibiliteit is niet langer een luxe, het is een ‘must’ 😉

BioTime is de KMO-oplossing, BioPad is de badgelezer-prikklok die u kunt gebruiken met een paar van onze oplossingen en software van tijdbeheer, scores en schema’s.

Meer weten? hier klikken!

Alle bedrijven proberen hun « plant » en « facility » te beveiligen via toegangscontrole en doorgangs- oplossingen: tourniquets, portalen, trommeldeuren, poorten … 

We bieden alle soorten toetsenborden, terminals, « prikklokken » die worden gebruikt om « in » en uit » te registreren met op bepaalde tijden en niet aan anderen verleende autorisaties , bezoekersbeheer en dat al met de gegevens van zijn werknemers, hun schema’s, de « stempels » enz.

Porte tourniquet tambour

« trommeldeuren »Dankzij deze oplossingen kunnen beveiligingsmanagers, personeelsmanagers, sitebeheerders de toegang gemakkelijk beheren, samen met de planningen van hun werknemers. Ze kunnen ook de aanwezigheid op afstand volgen, dankzij ingebedde software en communicatie via het « web ».

Onze gamma van tourniquets, trommeldeuren en poorten, oplossingen voor invoerstroombeheer, autorisaties is compleet met innovatieve oplossingen voor het roosters beheersen van medewerkers.

Onze gamma van apparaten biedt de meest design en meest moderne en efficiënte apparatuur, met double-pass waarschuwingen, realtime autorisatiecontrole, abonnementscontrole enz.

Al onze tourniquets, draaihekken, hebben een afwerking « op aanvraag », gegalvaniseerd of roestvrij staal en zelfs « gepolijst roestvrij staal » voor een  « klasse » afwerking in lobby’s en ingangen van luxe instellingen.

We hebben ook tourniquets vor werven en chantiers, zeer robuust maar even effectief, omdat ze uitgerust zijn met elektronica die identiek is aan « mooier » tourniquets maar met weerstand tegen water en stof, essentiële eigenschappen op zware sites.

Tegenwoordig is flexibiliteit geen luxe meer, het is een « must » 😉

We bieden uiteraard ook software voor toegangsbeheer met deze portalen, tourniquets en draaideuren.

Meer weten over onze draaiheken en tourniquets ? hier klikken

Onze « mobile » oplossingen met « schokbestendige » (beschermd met sterke behuizing) prikklokken, « rugged »:

Men spreekt enkel over « mobile » oplossingen vandaag. Het is dan logisch om een deftige « schokbestendige » en draagbare prikklok in onze gamma te steken voor onze klanten die daarmee een mobile tijdregistratie ter beschikking hebben, waar het nodig is.

… schokbestendige, beschermde, robuste prikklokken en biometrische oplossingen …

Dit is een oplossing om onze gamma completer te maken en naast onze « conventionele », op locatie geïnstalleerd (tegen een wand) producten, data collectie terminal  in verbinding met de server waarop een tijdregistratie en planner software geïnstalleerd is, een mobile, draagbare systeem te bieden …

Het spreekt vanzelf dat deze « prikklokken » samen met onze tijdregistratie oplossingen kunnen werken en een eenvoudige beheer van de aanwezigheid van de werknemers mogelijk maken, even als gepresteerde tijden, « breaks » en maaltijden tijden en prijs, of het verschil tussen ingestelde en beschouwde roosters en effectieve werknemers aanwezigheid.

Wij bieden ook communicatie « interface » om de data onder de gewenste vorm door te sturen naar andere HR of planners, enz. oplossingen.

Vraag voor meer info ? gewoon hier klikken !

Nieuwe gamma van draaihekken, « tourniquets », compatibel met onze tijdregistratie en toegangscontrole oplossingen ;

… de « speedgates« , in andere woorden « tourniquets » met kleine glas of plexy draaideuren …

praktika-t-04

… wat maakt dat veilig toegangen van personen sneller en vlotter kunnen gebeuren  …

Dit zijn oplossingen die samen met een andere oplossing kunnen geïnstalleerd worden, in combinatie …

… Wij hebben ook nog de manhoog draaihekken, draaideuren voor toegang van personen op sites, plants en gevoelige plekken :

Alle onze hardware tourniquets werken samen met onze tijdregistratie, rooster beheer, tijdwerken en toegangscontrole sofware en oplossingen!

Vraag voor meer info, klik hier

Tijdregistratie, Aanwezigheid en interactiviteit beschikbaar voor bedrijven op een « rugged » (schokbestendige) tablet. 

Wij leveren de « robuuste » tabletten, met schokbestendige en versterkte behuizing met weerstand : MIL-STD-810G.

Of u nu op zoek bent naar een « mobiele » -oplossing, of zelfs op kantoor, met schokbestendige behuizing tabletten, kunt u onze tijdmanagementoplossingen, tijdregistratie gebruiken. Deze dienen als een tijdregistratie en interactieve on-site tijd-opnemen oplossing.

Alle functies van de tijdregistratie oplossingen zijn beschikbaar. Hiermee kunnen gebruikers individuele of groepsaanvragen doen om aanwezigheid tijdreeksen aan te maken of te wijzigen, individuele kalender wijzigingen in het vakantieschema aan te vragen of persoonlijke gegevens te wijzigen.

schokbestendige tabletten

schokbestendige tabletten

De tablets zijn uitgerust met een « Windows » OS of « Android », op keus.

De tijdregistratie oplossing werkt op « Windows » en kan worden beheerd via internetbrowsers (IE, Mozilla, Opera, Chrome) die rechtstreeks is verbonden met onze « cloud » oplossing, zonder de noodzaak om andere softwaretoepassingen te installeren. op de pc van de gebruiker.

Tabletten die van dienst zijn als « mobiele » tijdrecorders, tijdmachine, prikklok.

Meer informatie over onze oplossing? range of products, rugged devices

« Intranet » Tijdregistratie software!

Wist U het? Als onze tijdregistratie oplossingen in « cloud » beschikbaar zijn, ze zijn ook ter uwe beschikking in « intranet », in jullie « netwerk ».

Mobile tijdregistratie software

de mobiliteit met tijdregistratie, met consultatie van sadlo en verlof aanvragen

Onze sofware bieden niet enkel aan de werknemers hun « werktijden » te consulteren, ook geven zij de mogelijkheid om de tijden op de sofware en uw PC, tablet, smartphone, zelfs te registreren.

Meer en meer instellingen, organisaties, bedrijven en ondernemingen eisen meer en meer mogelijkheden van consultatie voor meer en meer werknemers.

tijdregistratie, tijdopname en consultatie

Mobile tijdregistratie module voor een deftig tijdsbeheer

De ondernemingen, organisaties, instellingen, openbaar autoriteiten, industriële bedrijven in alle sectoren willen over een complete en overal toegankelijke en op gelijk uren van de dag oplossing.  De oplossing is natuurlijk onze « online » module met de tijdregistratie mogelijk op tablet of smartphone, zeker door de op-map-lokalisatie even als de consultatie van saldo, balansen en afwezigheidsaanvragen, etc.

Wij bieden complete oplossingen met software en verbonden aan uwe bestaande oplossing als het moet.

Vraag voor meer info, klik hier

Tijdregistratie is eenvoudiger met onze « web » tool ! 

Z-Enterprise is een geavanceerde tijdregistratie oplossing die samen met onze prikklokken de registratie, stempels en in/uit toegangen beheersen.

Het beheert ook de evenementen, lunchpauzes en maaltijden, medische of persoonlijke afwezigheden, sigaretten breaks, enz., met totalen en saldi op loonlijst. Daarmee kan men automatisch de stempels verwerken nadat ze van de prikklok gedownload zijn. Het beklemtoont de onregelmatige scores en dagen in bepaalde gevallen, vergemakkelijkt en versnelt het beheren van roosters.

Atalaya 2 is een webapplicatie waar medewerkers of managers de stempels, uren credit, loonlijst, enz. kunnen bekijken en afdrukken. Het stelt gebruikers in staat individuele of groepsverzoeken te maken om aanwezigheidsreeksen aan te passen of te wijzigen, individuele vakanties schema veranderingen te verzoeken of persoonlijke gegevens te wijzigen.

Dit alles kan worden beheerd via de internetbrowser (IE, Mozilla, Opera, Chrome) die direct verbonden is met Z-Enterprise EU, zonder dat er andere software applicaties moeten worden geïnstalleerd op de pc van de gebruiker

Vandaag, flexibiliteit is niet langer een luxe, het is een ‘must’ 😉

Meer weten? hier klikken!

Wij bieden jullie een nieuwe oplossing, het beheer van voertuigen !

Deze PDA, « rugged handheld« , met andere woorden; een draagbaar toestel, een ondersteuning voor « chauffeurs » aan boord van voertuigen gemonteerd, helpt jullie verplaatsingen en routes te beheren en verbeteren.

boordcomputer

PDA voertuig handheld computer

Met deze versterkt en beschermd PDA kunt U de beste traject berekenen, de snelheden en verbruik van voertuigen registreren, verplaatsingen verbeteren, alarm en nota aansteken. Met dit ‘state of the art’ toestel kunt U het rijgedrag van uw chauffeurs analyseren maar ook doorlopend advies geven even als route aangeraden.

Dit toestel, uitgerust met een quad-core processor, een verzekerd et snel Android 5.1 OS, een geheugen van 1GB / 2GB of RAM, 8GB / 16GB en een « build-in flash » stockage, met nog, een SD kaart slot (port) om een extra 64 GB geheugen te kunnen toevoegen.

Het V600 kan ook uitgerust worden met een extern foto-video toestel met twee kanalen die tegelijkertijd foto en video kan opnemen.

Met een « indoor » of « outdoor » gebruik, kan het V600 overal werken, altijd danks een Bluetooth connectie of een snel 4G LTE netwerk of een 2.4G & 5G Wi-Fi.

Een toestel voor het beheer van voertuigvlotten, verplaatsing beheer, een ondersteuning tot voertuigbestuur, een essentieel en onmisbare beheer apparaat met alle bestaande oplossingen kompatibel !

gestion RH digitalisée

Enregistrement des données pour une gestion et consultations sur tablette, solution mobile

offerte hier aanvragen

Altijd meer en verder gaan, meent het, in onze vakken : efficiënter en sneller.  Voor deze reden, nemen wij van de nieuwe technologiën wat de best is om nieuwe applicaties te ontwikkelen, even als in de Tijdregistratie en Toegangscongrole sektor, tijd en roosters beheer.

Een simpel QR code « scan » en U bevindt zich rechtreeks op onze « online » tijdregistratie oplossing, dit op uwe mobile tel. (GSM).  Na het invoeren van de gewone « login » en « wachtwoord », krijgt U toegang tot alle de functies van een normale tijdregistratie systeem, een  tijdmachine, terminal, bagdelezer om tijden te kunnen registreren en beheren.

QR Synel Menu

Danks de nieuwe technologiën zoals « vingerafdruk » en « geolokalisatie », deze oplossingen, applicaties, kunnen het werk doen in plaats van data collectie terminal, prikklokken, tikklokkken, biometrische terminals enz.

Klik hier om meer te weten !

Nieuwe gamma van draaihekken, « tourniquets », compatibel met onze tijdregistratie en toegangscontrole oplossingen ;

… de « speedgates« , in andere woorden « tourniquets » met kleine glas of plexy draaideuren …

praktika-t-04

… wat maakt dat veilig toegangen van personen sneller en vlotter kunnen gebeuren  …

Dit zijn oplossingen die samen met een andere oplossing kunnen geïnstalleerd worden, in combinatie …

… Wij hebben ook nog de manhoog draaihekken, draaideuren voor toegang van personen op sites, plants en gevoelige plekken :

Alle onze hardware tourniquets werken samen met onze tijdregistratie, rooster beheer, tijdwerken en toegangscontrole sofware en oplossingen!

Vraag voor meer info, klik hier

Wij willen onze bestaande of potentiële klanten, altijd betere oplossingen aanbieden en daarvoor hebben wij onze gamma van oplossingen vergroot met een ECM (Enterprise Content Management) oplossing, voor industriële processen en administratie management op een digitaal basis.

Wij hebben een overeenkomst met de leider van de US markt in de sektor ondertekend, de onderneming  HYLAND SOFTWARE, dat de complete en efficiënte « ONBASE » solutions aanbiedt.

Onze nieuwe software aanbieding, ECM (Enterprise Content Management) oplossingen, in « Cloud » of « lokaal », optimalisatie van processen en administratieve beheer, digitalisatie/dematerialisatie, dematerializeerde intern communicatie volledig verzekerd, op afstand ploeg werk, HR & aanwerving process management, interventies op locaties follow-up enz.

OnBase, de Hyland Software ECM oplossing, digitalizeert documenten, alle documenten even als op papier, verzamelt de data & informaties van papier documenten, of file share, met alle vakken applicaties, Outlook & e-mails enz.  Deze informaties zijn dan geklasserd volgend hun type met minder, als een, manuële interventie. Deze informaties zijn dan ‘safely stored’ tot dat de rechten toegewezen worden aan personeelsleden en managers.

Dit is enkel om te beginnen want wij spreken hier over een zeer complete en betrouwbare process & administratieve management oplossing, technisch en commerciële, financiën management, intern communicatie enz.

Klick hier om meer te weten over Onbase !

Nieuw driehek « tourniquet » installatie met de optie « vallende anti-panic arm » direct verbonden tot een « tijdregistratie » en/of « toegangscontrole » oplossing  …

… dit om toegangs in de beste en veiligste condities te kunnen beheren  …

Wij hebben een brede en complete gamma van driehekken, tourniquets en turnstiles, portillons, van tourniquet ingebouwd in een wand of mur ingebouwd …

… of « manhoogte » tourniquet om de toegangen van personeelsleden en bezoekers op gesloten en « bijzondere plants » te kunnen conroleren, registreren :

Alle onze hardware tourniquets werken samen met onze tijdregistratie, rooster beheer, tijdwerken en toegangscontrole sofware en oplossingen!

Vraag voor meer info, klik hier

Als wij over « Ronde – Nachtwacht controle » praten,  wat bedoelt men ? Zo een nachtwacht?

Niet echt. of met minder volk :-).

Men spreekt over de « nachtwacht ronde controle » voor de beveiliging van « bijzondere » plant en wm3000GS1000 in actionplaats met de security personeel die met een kleine, licht, met of zonder digitale aanduiding en draagbare toestel, verschillende RFID signalen van « tags » kan registreert.  De tags zijn op verschillende controle  plekken geplaatst.

Dit kan ook met « GSM » en « QR » codes, maar deze oplossing is niet zo « zeker » (veilig) want men kan de verschillende « tags » nooit kopiëren als « QR » code wel!

De « tags » zijn registreerd als « controle punt » of « evenement », « incidenten ». De registreerde data zijn daarna opgeslaan op PC en software danks een « download toestel » of met « WiFi » !!

big_146De software oplossing helpt om de controle punten te beheren, ronden voorzien, controleren dat de « ronden » goed uitgevoerd zijn geweest en incidenten bijvoegen ; « gebroken deur » enz. evenals rapporten uitvoeren voor de managers of klanten!

Hier klikken om meer te weten!

Onze wereld gebruikt en ontwikkelt elke dag nieuwe technologiën.  Het is ook het geval van onze oplossingen!  en onze nieuwe « tablet » tikklok voor tijdregistratie, met name « kiosk » (SYgma), uitgerust met een vingerafdruk scanner en badgelezer.

Het is een tijdregistratie terminal (prikklok / tikklok) uitgerust met een scherm die dezelfde voordelen en specificaties heeft als een « tablet », touchscreen, gebruiksvriendelijk, easy, direct verbonden aan onze « Cloud » tijdregistratie oplossing HorioWeb met :

 • Tijdregistratie en tijd opname,
 • Maandelijkse werknemers tijdfiches, ook weekelijks, met tijden samenvatting en werktijden duidelijk en volledig aangeduid.
 • Planner van aanwezigheid, per ploegen en per afdeling
 • Beheer van afwezigheid, verlofaanvragen met online validatie door de manager (Workflow)!
 • Toegangscontrole
 • Job-Costing beheer, per werknemer, per dossier, per type van werk en dit voor de => facturatie!
 • Interactie met loon berekening oplossingen (sociaal secretariaat)
 • Intranet access (Full web)
 • HORIO notificaties per email
 • Specifieke interim personeel beheer
 • Beheer van ticket restaurant …

In industriële omstandigheden of « op locatie » zoals werven, patienten bezoek, waar de personeelsleden niet op een PC de hele dag werken, dit biedt een eenvoudig mogelijkheid om tijd te registreren, fiches te consulteren, Uursaldo checken, tellers van overuren enz. juist zoals op een « tablet ».

Om meer te weten, klik hier !

Nieuw in onze gamma : een biometrische compact terminal
van de « vingerafdruk », IP65, dus « waterdicht »

Wij bieden deze toestellen voor een tijdje al maar hier hebben wij « ons best gedaan ». Met deze « readers » kunt U, zoals met onze complete oplossingen, een gewoon beheer van tijdregistratie, stempels, aanwezigheid en toegangscontrole, maken.
Ze zijn geintegreerd met de meeste complete systemen danks hun betrouwbare vingerafdruk herkenning (lezing) om de tijden te registreren, roosters en schedules, breaks en pausen, en missies etc.
Als « onafhankelijk » of werking samen met onze « HorioWeb », evenals met onze powerful « Harmony » sofware, ze zijn compact en stevig.

Onze vak is wel human ressources, tijdregistratie en tijdSregistratie, aanwezigheid controle, planners en toegang.

Voor meer informatie klik hier

Meer en meer klanten maken de keuze van een gezicht biometrie – herkenning voor hun tijdregistratie of tijsdregistratie oplossing.

Voor een paar jaren al, is de « gezicht herkenning » op de markt gekomen naast de « vingerafdruk biometrie ». Men spreekt hier over een duidelijke voorsprong in de nieuwe technologie en in het aanwezigheid beheer, tijdregistratie en Human Resource in de ondernemingen en instellingen.

Het « tijden » beheer, « in » en « uit » op kantoor, de verschillende stempels, de roosters, pauses en breaks maar ook deze van de werknemers planners en interne communicatie (vacanties, days-off aanvragen) maakt de best uit deze technologie. Het biedt een snelle registratie, efficient, « zonder contact » dus echt goed voor de gezondheidsnormen.

Voor meer informatie klik hier

Waarom is « cloud » een groot voordeel voor het tijdregistratie en toegangscontrole beheer?

Wij hebben een klein brochure ter uwe beschikking dat bewijst de onloochenbaar voordelen van een « hoosted » (cloud) oplossing dat combineerd het beheer van human resources in de onderneming met het beheer van « in » (aankomst op werk) en « out » (verlaat), de breaks en pauses, lunch, cigaretten of koffie, organisatie van ploegen en hun planners, het werk beheer per dossier samen met hun kosten, ook bekend als « job costing », en dit samen of zonder toegangscontrole.

De data captatie met biometrische technologie, « vingerafdruk » of « gezicht herkenning » verzekert een 24u/7d dienst en service ter beschikking vanuit gelijk welke plaats ter wereld. Met een « kosten beheer » in het kader van human resources kan men tijdregistratie en tijdsregistratie manageren samen met de « kosten », uurloon, om de opvolging van projekten en hun rentabiliteit te verzekeren evenals de facturatie naar de klanten.

Voor meer informatie klik hier

Om terug te komen op de gezicht herkenning / face recognition, i.a.w. de gezicht biometrie, hier meer inlichtingen over :

FaceRecArticleWij hebben reeds gesproken over deze elke dag meer betrouwbare oplossing met een elke dag gunstiger prijs voor een elke dag betere Personeel en Human Resources management, met de organisatie van planners, tijdregistratie, aanwezigheden, en toegangscontrole.

Deze technologiën van gezicht herkenning zijn contactloos, zonder physische contact, snel, efficient en proper want er is geen bacteriële en microbische transmissie. Vandaag met een potentiële griepepidemie, zicht erop vraag stellen is gerechtvaardigd.
Meer dan voor de farmaceutische industrie, het is ook interessant voor alle economische en sociale sektoren danks zijn « sterile » gebruik.

Voor meer informatie klik hier

Het is geen nieuwe oplossing maar de « face recognition » (gezichtsherkenning) : gezicht biometrie is meer en meer gevraagd.

SY-110newMen praat hier over niet enkel een zeer ‘betrouwbaar’ maar ook ‘prijs gunstiger’ « Human resources » management oplossing, planner registratie, stempels, roosters en schedules beheer, aanwezigheid, tijdregistratie en toegangscontrol « biometrische hardware » en één zeker!

Het voordeel met gezichtsherkenning is de contactloos karackter van de oplossing en zo de geen propagatie van bacteriën en microben, « proper » oplossing in geval van griepepidemie (bij voorb.) voor medische instellingen, of industrie en farmaceutische bedrijven en alle andere sektoren die « sterile » condities vragen.

Voor meer informatie klik hier

De complete systemen van toegangscontrole integreren ook
« vingerafdruk », biometrische leeskoppen

printx-fpr_smallHet is soms ook beter om biometrische leeskoppen met een « controleur » (registreer toestel) te gebruiken / combineren.
Wij bieden dit soort compleet oplossing ook. Daarmee kunt U alle toegangen tot gebouwen of lokalen beheren samen met tijdregistratie in een globale oplossing.
De systemen met vingerafdruk voor de tijdregistratie, roosters, breaks en pauses, missies EN toeganscontrole zijn niet enkel betrouwbaar maar ook naukeuriger, zekerer.

Het « PRINT-X », ons vingerafdruk toestel met geheugen van 9000 vingerafdrukken minder dan 0.001% fauten, snel lezing, licht (diodes) even als & audio bevestiging.
Onze sofware « HorioWeb » of « Harmony » of anderen, integreren zonder probleem deze technologiën en zijn zeer betrouwbaar.

Voor meer informatie klik hier

Onze toestel de standalone « vingerafdruk » oplossing !

media_167Het is soms eenvoudiger om autonome vingerafdruk toestellen te gebruiken. Dit hebben wij natuurlijk ook. Daarmee, kan men een gewone beheer van de stempellen, tijdregistratie, toegangscontrole zoals met een completer oplossing.
Zij kunnen ook geïntegreerd worden met een grotere oplossing in netwerk, danks hun vingerafdruk registreer uitrusting om tijden, roosters, breaks en pauses, missies, te kunnen registreren enz.
Of autonoom, of met onze verschillende oplossingen zoals « HorioWeb » en « Harmony », ze zijn zeer « betrouwbaar ».

Voor meer informatie klik hier

HorioWeb kan ook « lokaal » geïnstalleerd worden voor een nog betere
« tijdmanagement »

Planning-HarmonyBepaalde mensen willen niet afhankelijk zijn van de « Internet » om hun applicaties en oplossingen te kunnen gebruiken. Geen probleem, wij instaleren ook onze oplossingen op onze klanten PC et / of servers. en zo doende kan men, zoals vroeger in het verleden, onze tijdregistratie, planner, toegangscontrole applicatie voorstellen.
Dit verandert niets aan onze voorstel voor biometrische, vingerafdruk, oplossing om tijden, roosters, breaks en pauses, missies enz. te kunnen registreren.
Met onze simpel TA300C of compete software « Harmony », alles blijft mogelijk en « op maat » !

Voor meer informatie klik hier