Prikklok, tikklok, stempelklok en tijdmachine, onze aanbieding!

Deze prikklokken, stempelklokken en tijdmachines blijven een van de gunstigste en eenvoudig oplossing door dat ze gemakkelijk zijn te installeren en te gebruiken.

Als U op zoek bent naar een elektronische “prikklok” met badges, kaarten, of vingerafdruk, bezoek maar onze pagina : => http://horomeca.com/oplossingen/onze-terminals

Prikklok, stempelklok en tijdmachine
KP210-DI : Prikklok, met kaart, digitaal

  • Digitale aanduiding
  • Printen van vertraging in rood
  • Instelbare

Technische fiche

KP-100A:Prikklok, met kaart, met wijzers

  • Aanduiding zoals wandklokken
  • Eenvoudig en simple prikklok

Technische fiche

SP-550 : Stempelklok en Werkplaats Prikklok

  • Order datum en uur printer
  • Op alle type documentent printing
  • Datum en uur

Technische fiche

KP-201 : Prikklok met kaart en totalen berekening per tijdstip

  • Digitale aanduiding
  • Instelbare

Technische fiche

Prikklok, stempelklok en tijdmachine, geschiedenis:

De « tijdmachines », ook « prikklok » of « tikklok » genoemd, zijn even oud als onze 19de eeuw industrialisatie. In het begin, waren zij echte staande wandklokken met en compleet mechanisch systeem met “pendulum”, tandwielen en wijzers en een mechanisch print systeem.horloge

Vandaag, zijn de prikklokken en tijdmachines nog steeds populaire, al één tegen +/- 300 euro, maar beter ook als “elektromechanisch” met een elektronische “moeder bord”.

De verstandige “moederbord” houd de nodige data, tijd, datum, uren en minuten informaties op een “eprom”, geheugen.

Daarom kunnen de machines schakelen naar de juiste dag dankzij de ingebouwde jaarkalender die mogelijk maakt dat voor de 30 dagen maanden, februari en schrikkeljaren, de datum altijd juist blijft.

De uur aanduiding is of “analogisch” (wijzers) of “digitaal” (met cijfers).

Het printen is geluidloos en nauwkeurig danks een naald printkop. Deze printkop is een kleine elektronisch toestel als zich.

Deze apparaten zijn een onmisbare gereedschap voor ieder onderneming die wenst een eenvoudige controle en zicht te hebben over “aankomsten” en “uitgaan” van de werknemers.

Alhoewel deze toestellen ongeveer de zelfde manier werken, er bestaat verschillende “opties” en “niveau” van controle aangeboden.

De meeste gewone prikklokken werken maandelijks en halfautomatisch. Er is ook een optie om van kolom te veranderen volgens een afgestelde uur verandering program.

Men kan of maandelijks, per veertien dagen op elke kant van een kaart, werken, of per week met andere specifieke kaarten.

Deze apparaten kunnen ook uitgerust zijn met een “tweekleurig” inktlint om vertragingen te kunnen printen in rood, afgesteld met een kleine ingebouwde program.

Wij bieden ook prikklokken die tijden en uren totalen kunnen berekenen, totalen uitprinten.

De machines berekenen de tijden tussen de “in” en de “uit” en de totalen worden geprint met een functietoets. Dit is per periode gemaakt. Men gebruikt kaarten met barcodes voor de verschillende werknemers.

stempelklok-prikklokWij hebben ook de “stempleklokken” of “werkhuizen prikklok” om tijden en datum te kunnen printen op elke type papier, formulieren voor verzekering, banken, klanten fiches, ”samples” in a drukkerij enz.

Deze stempelklokken bieden talrijke mogelijkheden zoals op de linker of rechter kant te printen, met een keuze van datum formaat, even als van gebruikstalen en boodschappen, teller en afteller … enz.

Neemt gerust contact voor meer inlichtingen

Oplossingen

Handheld Rugged Pocket PC
Tijdregistratiesysteem
Elektronische Prikklok
Toegangscontrole
Tourniquets – Draaihek
PRIKKLOK, TIJDKLOK
Tellers & klokken
Documentatie