Infrarood thermometers, eenheden tellers, wand klokken, ronde en nachtwacht controle,

infrarode thermometers

infrarode thermometers

De gezondheidscrisis die we hebben doorgemaakt, heeft ons ertoe gebracht instrumenten aan te bieden om deze te bestrijden, instrumenten die niet tot ons assortiment behoorde.

Daarom hebben wij onder meer infraroodthermometers in ons assortiment opgenomen en kunnen wij deze tegen een zeer scherpe prijs aanbieden.

Ze zijn zeer nauwkeurig, van uitstekende kwaliteit en het is het ideale hulpmiddel voor een snelle temperatuurmeting.

 

Eenheden tellers, wand klokken

Natuurlijk, van het begin is tijdregistratie geassocieerd tijdsaanduiding, tellers en Klokken, wand 

COMPT1-compteur_klokken, door middel van alleenstaande klokken en, alsook met

klokken in een netwerk in ondernemingen, met moederklokken en nevenklokken voor kantoren of voor monumenten zoals stadhuizen en kerken.

Vandaag, is dit vereenvoudigd dankzij een signaal ontvangen door wandklokken vanuit de atomische klok van Frankfurt gestuurd. Wij blijven ook sterke wandklokken aan bieden voor industriële eisen en behoeftes met analoge of digitale aanduiding en zelfs met aanduiding van uren en minuten maar alsook met datum.

wm3000

Ronde en nachtwacht controle,

Wie spreekt over “uren” spreekt ook over mobiele controle van passage van opzichters en nachtwachters, chronometers of tellers en eenhedentellers. Wij bieden veel verschillende oplossingen zoals:

  • Tellers
  • Mobile registreertoestellen, ronde en nachtwacht controle
  • Chronometers
  • Eenhedentellers

De mobiele registratiesystemen voor nachtwacht en dergelijke zijn een volledig flexibele oplossingen met “draagbare” toestellen met radiofrequentie ID technologie (RFID) om de data te kunnen registreren.

chrono-analoDe toepassingen zijn velerlei: opvolging van wisselstukken opvolging van onderhoud van grote machines of boten, of opvolging van patrouilles op sites, nachtwachten van personeel die toezicht moeten houden op plaatsen voor veiligheidsredenen (onmisbaar tegen diefstal, brand of andere beschadigingen en daarom aangeraden door de veiligheids- of verzekeringsmaatschappijen), schoonmaak-onderhouds-installatiebedrijven en, installateurs enz. Dit laat een akurate opvolging toe.

Zijn gebruik is eenvoudig: het volstaat om op elk controlepunt een kleine RFID schijf te installeren en daarna de verschillende data te downloaden en te beheren met onze mee geleverde software oplossing.

Neemt gerust contact voor meer inlichtingen

Oplossingen

Handheld Rugged Pocket PC
Tijdregistratiesysteem
Elektronische Prikklok
Toegangscontrole
Tourniquets – Draaihek
PRIKKLOK, TIJDKLOK
Tellers & klokken
Documentatie