Onze firma « Horomeca Solutions » 

is een Tijdregistratie specialist, voor prikklokken en tijdmachines,  tijdmanagement, roosters beheer, werknemers planners, even als schokbestendige tablets en Notebook

consultancyHoromeca Solutions is door de jaren heen een echte referentie geworden op de markt van Human Resources, toegangscontrole en tijdsregistratie, uurroosters, pointages evenals werk en ploeg planners.

De naam “Horomeca” bestaan nu al voor meer dan 100 jaar. Het is afwisselend een zelfstandige onderneming alsook een onderafdeling van een grotere groep geweest.

Vandaag is Horomeca een autonome onderneming en dit sinds 1994. In 2009, is « Horomeca » « Horomeca Solutions » geworden om duidelijk te maken dat wij niet alleen producten verkopen maar ook oplossingen implementeren en dit met een sterke ondersteuning.

Ons management heeft een grote ervaring in het beheer van ondernemingen. Daardoor zijn we een reële partner voor onze klanten, ondernemingen, instellingen en organisaties. Wij bieden de meest eenvoudige systeem aan tot de meest complexe systemen om aan de behoeften en eisen van onze klanten tegemoet te komen. Dit voor alle soorten ondernemingen.

voor de nieuwe ontwikkelingen in onze gamma, ga op de « nieuws »

Ons verkoop- en dienst programma:

Draagbare toestellen, barcode scanners voor de data collectie

Barcode scanners, mobile computer, PDA, Track&Trace

 • Draagbare toestellen, barcode scanners voor de data collectie, barcode draagbare scanners, mobile computer, PDA, Track&Trace toestellen met  bijzonder duurzame behuizing vervaardigd uit schokbestendig ABS kunststof, robuustheid om de meest extreme werkomstandigheden te weerstaan
 •  Toegangscontrole toestellen, tourniquets, draaideuren, veiligheidsdeuren met of zonder badgelezer, biometrisch scanner en software voor het beheer.
 • Grote tourniquets, slagbomen voor toegang naar fabriek, parking of kantoor.
 • Bezoekersbeheersysteem

 • Terminals voor gegevens te collecteren met geheugen, “embedded”
  Tijdregistratie systemen, toestellen, biometrische prikklokken

  Tijdregistratie systemen, toestellen, biometrische prikklokken

  aangepaste software en functie toetsen.

 • Tijdsregistratie Software voor het beheer van aanwezigheid, toegangscontrole en beheer van uurroosters, verlof en pauzes met interactieve aanvragen en toelatingen, ploeg & werk planning, opvolgingskosten van projecten
 • Totaaloplossingen voor scholen en onderwijsinstellingen met controle van aanwezigheid en afwezigheid, maaltijden, toegang enz.
 • Ook kleine toestellen, prikklokken, stempelklokken , totale berekeningsmachines, digitale of analoge wandklokken, kleine eenheden tellers enz.
Barcode scanners voor de data collectie, mobile computer, PDA

Barcode scanners voor de data collectie, mobile computer, PDA

Onze werkmethode is immers gebaseerd op advies om de cliënt te ondersteunen in zijn keuze voor de beste oplossing rekening houdend met het budget en de verwachtingen.

De flexibiliteit en “modulariteit” van onze oplossingen zijn ter beschikking van alle acteurs van het economische en sociale leven in ons land.

Bij voorbeeld, flexibele uurroosters geven nieuwe mogelijkheden aan de werknemers om hun werktijden en werk beter te kunnen beheren wat enkel mogelijk is door het gebruik van onze oplossingen.

De veiligheid van personen op de werkplaats is alleen mogelijk met een streng toegangscontrolesysteem. Enkel ondernemingen zoals de onze kunnen een combinatie van tijdregistratie en toegangscontrole oplossingen aanbieden.

boekhouder en bedrijfsrevisoren

Boekhouder en bedrijfsrevisoren

Onze balans en boekhouding zijn jaarlijks gereviseerd door www.degeest-audit.be

Horomeca Solution

21 Oude Vilvoordsebaan
B – 1080 Bruxelles
Tel/Fax: 02/426.20.26
Email: info(ad)horomeca(dot)com

KANTOOR IN PARIJS, FRENCH OFFICE

HOROMECA sprl
Mme Elisabeth Poccardi
42, Rue du Temple (coin avec rue des blancs manteaux)
75004 PARIS
e-mail : info@horomeca.com
TEL : +32 (0)2 426.20.26
FAX : +32 (0)2 426.20.26